مارا در شبکه هاي اجتماعي دنبال کنيد
اشکايي که بعد از شکست مي ريزيم همان عرق هايي است که براي پيروزي نريخته ايم - هيتلر

آهنگ متفاوت لو با صدای بخشی قیطاقی

نام خواننده: استاد مجتبی قیطاقی
نام آهنگ:

لو

Artist: Ostad Mojtaba Gheytaghi
Music name:

LO

وا شَوِنه سار ِبرفی تاینَه سووِه دَفِتکینن
وا پَزه کُرَّه قاش قَمَر دچِرینن
بَلکِم قَلندِه گل هوالَکِه وه هَو گینن...

آهنگ " لو " با صدای بخشی مجتبی قیطاقی

..::: دانلود آهنگ :::..

بیوگرافی استاد

استاد مجتبی قیطاقی از هنرمندان و پژوهشگران برجسته موسیقی خراسان ،خطه هنر پرور قوچان، است.سالهاست او را می شناسیم که بقول پیران هنر خاک صحنه هنر می خورد! و هیچگاه خود را بی نیاز از پژوهش و آموختن ندانسته است.علاوه بر مسئولیت سابق ایشان بعنوان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قوچان ، بدلیل زندگی و پرورش در خانواده ای اهل فرهنگ و هنر و شعر از همان اوان نوجوانی به زمزمه و خواندن ترانه ها و اشعار رایج از بزرگان شعر و موسیقی کرمانجی از جعفرقلی زنگلی گرفته تا استاد یگانه عادتی وافر داشت.و هم این شیفتگی اش به موسیقی بود که او را به وادی عشاق و دست آویزی دوتار و آواز کرمانجی کشاند.او در اوائل این راه بدلیل پژوهش های گسترده میدانی و درک محضر اساتید و پیشکسوتان این هنرها بسیار قائل و عامل به فرهنگ بخشی گری و مبادی آداب و قیود و حدود این هنرها بود و همگان به این ویژگی شخصیتی اش عنایت ویژه داشتند و او بود که همواره به انضباط و نظم و چارچوب محسوسی در ظاهر و باطن و اجرای برنامه های موسیقی قوچان دامن می زد و اصرار بر همجواری و همراهی اجرای موسیقی با چاشنی پژوهشی بود و این ویژگی برنامه جشنواره های موسیقی قوچان همواره جذاب تر و دلنشین تر می کرد.گفتگوی با استاد مجتبی قیطاقی فرصت غنیمتی بود که بیشتر با او و نظراتش آشنا شویم:

1- استاد لطفا” ابتدا خودتان را معرفی بفرمائید؟
یاد ملّا غلامحسین افکاری افتادم، بخشی بزرگ، به اتفاق هم در نخستین گردهمایی هنرمندان موسیقی حماسی ایران بودیم؛ سال 76 تهران، تالار اندیشه حوزه هنری. وقتی خبرنگار خبرگزاری مهر از استاد پرسید که(( استاد می شود خودتان را معرفی کنید ؟)) گفت : (( نامم خاک! ، از خاک برآمدم و بر خاک می روم!…)) یادش به خیر و خدایش بیامرزد.
… حال توقع دارید من به راحتی بتوانم از خودم تعریف کنم !؟ اما شاید بتوانم با جرات بیشتری از شناسنامه ام بگویم : مجتبی قیطاقی،متولد اول فروردین 1349 در روستای قیطاقی حاشیه رودخانه اترک ، شمال شرق قوچان ، همان که از (( هزار مسجد )) با خودش حرف ها دارد.
دوران آموزش ابتدایی در روستا گذراندم با معلمان خیلی خوبی که در سرنوشت من موثر بودند: آقای قربانی آموزگار کلاس اول و سرکار خانم عذرا دادرس تا پنجم ، راهنمایی سید جمال و دبیرستان امیر کبیر شهر قوچان ، خدمت سربازی در سپاه و سال 1372 قبولی در رشته هنر تربیت معلم شهید بهشتی مشهد و شروع جدی فعالیتهای اجتماعی هنر و ادامه تحصیل و تحقیق و پژوهش و اجرا و نمایشگاه و تدریس و … .

جهت مشاهده ادامه مطالب اینجا کلیک کنید

 



نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

هرگونه کپي برداري از قالب سايت طبق قانون خلاف است و پيگرد قانوني دارد

طراحي و کدنويسي : محمد آرتین